Vacatures LEN Interieur

Bezoekadres:

Bokkerijder 36
5571 MX Bergeijk

Telefoon:

+31 (0)497 782 507

E-mail:

info@len-interieur.nl

Website:

https://www.len-interieur.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Interieur Design

Activiteit voor kinderen?

Ja (Springkussen)

Rondleiding?

Nee (vrij rondlopen)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Nee

Parkeergelegenheid:

Ja (beperkt)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 18 en 318)

Locatie:

LEN interieur

Wij van LEN Interieur in Bergeijk doen voor u onze deuren open tijdens de Open Bedrijven Dag op 25 januari. Kijk wat wij kunnen doen om het interieur van uw woning, winkel of kantoor geheel naar uw wensen en behoeften in te richten. Zie hoe wij werken met oog voor detail, met smaak en met een professionele blik.

Onze adviezen variëren van kleine maar doeltreffende ingrepen, tot grotere bouwkundige aanpassingen. Alle elementen die bepalend zijn voor de uitstraling van een ruimte, of deze nu zakelijk of privé is, worden door ons meegenomen in onze overwegingen. Meubels, stoffering, lichtplan, kleuren en materialen, alles kan onderdeel zijn van het advies.

Ofschoon wij meer en meer worden gevraagd om totaalconcepten te verzorgen waarbij ontwerp & advies > begeleiding/opvolging > inkoop > levering meubels > styling elkaar logisch opvolgen, blijven ook de kleinere opdrachten en adviezen een belangrijk onderdeel van onze portfolio.

Dat portfolio, via de website len-interieur.nl neemt u al een kijkje, toont een veelheid van projecten. Klein en groot, zakelijk en particulier, voor elk budget en bij iedere vraag het juiste antwoord. De wensen van de opdrachtgevers vormen onze leidraad, per slot van rekening moeten zij er wonen en werken. De passie en het vakmanschap van LEN Interieur weerspiegelt zich in de voorstellen en oplossingen, in de heldere communicatie en strakke planning herkent u onze professionaliteit.

Open Bedrijven Dag

Laat u overtuigen tijdens een bezoek aan ONZE inspiratie ruimte tijdens de Open Bedrijven Dag op 25 januari.

 

Wees welkom en zie hoe wij werken!