Vacatures Premier Tech

Bezoekadres:

Meerheide 40
5521DZ Eersel

Telefoon:

+31 (0)621603793

E-mail:

smid2@premiertech.com

Website:

https://www.premiertech.com/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja, technisch knutselen, spingkussen, Virtual Reality en meehelpen met de prijsvraag-puzzeltocht!

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Gedeeltelijk

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

Premier Tech

 

PEOPLE AND TECHNOLOGIES – MAKING A DIFFERENCE

Wil jij een kijkje komen nemen in de wereld van de machinebouw? Premier Tech (PT) is één van de grootste fabrikanten van verpakkingsapparatuur ter wereld. We staan in de industrie bekend om onze geavanceerde verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor klein- en grootschalige productie. Een kleine greep uit ons productportfolio: vulsystemen, doseersystemen, palletiseermachines en wikkelmachines. We zijn een familiebedrijf dat gevestigd is over de hele wereld en een global head office heeft in Canada. Het European head office vind je op de Meerheide 40 in Eersel en daar openen wij onze deuren op 25 januari 2020!

Het team van Premier Tech

Onze verpakkingslijnen worden opgebouwd in onze assemblagehal, die samen met ons distributiecentrum en onze kantoren onder één dak te vinden is. Dit zorgt voor een nauwe samenwerking tussen de verschillende teams die in Eersel te vinden zijn. Wereldwijd telt Premier Tech ruim 4500 team members, PT Eersel telt er maar liefst 140. Bij ons spreken we niet over medewerkers, maar over ‘teamleden’. Dit betekent dat je je talent kwijt kunt, je erkend en gewaardeerd wordt, je ideeën welkom zijn en we bovenal samenwerken als één team.

Ons team in Eersel is dynamisch en vooruitstrevend en de cultuur kenmerkt zich door Brabantse gezelligheid met een internationaal tintje. Door de open sfeer motiveren wij elkaar om te innoveren, groeien en samen te werken aan een groter geheel. Bij ons staat de ‘DRIVER’-mentaliteit centraal. Hiermee motiveren en inspireren we onze collega’s en klanten:

Deliver on your promises

Respond – never leave a customer in limbo

Impress by delighting our customers

Value customers and partners

Ease customer experience

Respect – be courteous and smile.

Onze Visie

Onze visie is gericht op het bedenken van nieuwe methoden met het oog op de toekomst om zo nog beter aan de wensen van onze klanten te voldoen. Elke dag innoveert Premier Tech en streven wij ernaar om onze ambities en onze visie te overstijgen. Samen werken we aan het succes van PT! PT-team member zijn betekent werken met een wereldwijd en divers team. We vieren onze winsten, groot en klein. Het gaat om samen groeien, zodat we elke dag een beetje meer bereiken. En door deze groei zijn we continu op zoek naar nieuwe team members – zowel voor onze locatie in Eersel als voor onze dochteronderneming SWABO B.V. op het Kempisch Bedrijventerrein!

Om het teamgevoel te versterken en ook de nieuwe team members een welkom gevoel te geven worden er jaarlijst gezellige feestjes georganiseerd. Borrels, Pubquiz, Sinterklaasfeest, Christmas Party… De uitblinker is onze PT-Shirt Day – wereldwijd wordt er op elke locatie een feest georganiseerd waarbij het teamgevoel een flinke boost krijgt. Dit jaar was dit met een uitgebreide BBQ en een live band weer een groot succes!

Premier Tech nieuws!

Wij gaan in de loop van 2021 verhuizen naar een splinternieuw pand op het Kempisch Bedrijventerrein in Hapert, vlakbij onze dochteronderneming SWABO B.V. Alvast een reden om ons in 2021 weer te bezoeken…

Ben je nieuwsgierig naar geworden naar Premier Tech en haar team? Kom dan langs op 25 januari!