Vacatures Prowork

Bezoekadres:

Mastbos 17a
5531 MX Bladel

Telefoon:

+31 (0)497 369 555

E-mail:

info@prowork.nl

Website:

https://www.prowork.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Techniek

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (buslijn 19, bushalte Markt)

Locatie:

Prowork

 

Domotica maakt van elk huis een slim huis

Of jouw woning nog gebouwd moet worden, midden in het bouwproces zit of al jaren gereed is. Er zijn systemen die de kracht hebben jouw woning de slimste te maken die er is. Van een klein appartement tot de grootste villa. We spreken van een slimme woning als de woning weet wanneer de bewoner slaapt, beweegt,  aan- of afwezig is of op vakantie is. Een woning die kan communiceren met de buitenwereld, die weet wat te doen bij brand of een inbraak, die weet wanneer het licht of donker is. Én die daarop weet te acteren volgens de wensen van de bewoner. Dat geeft meer comfort, een gerust gevoel, veiligheid en flexibiliteit. Het maakt langer zelfstandig thuis wonen makkelijker. Bovendien draagt het bij aan de duurzaamheid van de woning.

Samenspelen met anderen

Met het juiste domoticasysteem integreer je alle techniek in de woning naar één bedieningsplatform. Dus slechts 1 app voor bediening van zowel je thermostaat, de verlichting, audio apparatuur, TV, intercom/deurbel en gordijnen. Per ruimte een subtiel bedieningspaneel aan de wand ter ondersteuning van je app en ter vervanging van de lichtschakelaars, dimmers en thermostaat. Dit is mogelijk als je kiest voor een systeem wat graag samenwerkt met andere fabrikanten.

Specialist

Domotica is een heel breed begrip. Verkrijgbaar in vele soorten, smaken en kleuren. Wil je een betrouwbaar systeem met een goede prijs-/kwaliteit verhouding? Kies dan voor een partij die van wanten weet. Van advies tot aanleg. Prowork is al ruim 20 jaar toonaangevend in domotica en aanverwante producten. Wij bieden een totaaloplossing voor verlichting, klimaat, audio/video, beveiliging en het wifinetwerk. Voornamelijk binnen de particuliere woningmarkt. Door de jarenlange ervaring en kennis creëren wij een comfortabele en veilige omgeving waarin de nieuwste technologieën worden toegepast zodat onze klanten heerlijk kunnen wonen en ontspannen. Het is onze uitdaging om de wensen van de klant te vertalen in toepasbare oplossingen. Slimme technologieën die gemakkelijk te bedienen zijn, met oog voor kwaliteit, functionaliteit en design.

Open Bedrijven Dag, wat is er te zien én beleven?

Wij laten je graag nader kennis maken met onze passie; domotica én audio-video! Daarom openen wij tijdens de Open Bedrijven Dag de deuren van ons bedrijf én onze demonstratiewoning. Kom een kijkje nemen in ons Experience Center. Ervaar zelf het comfort van woonhuisautomatisering. Test de mogelijkheden van Google Home en beleef de ervaring van een indrukwekkende thuisbioscoop.  Domotica is immers ervaren én beleven!

Er worden deze dag presentaties over domotica gegeven, rondleidingen door ons Experience Center en middels demonstraties kan je een kijkje achter de schermen nemen hoe domotica tot stand komt (o.a. programmeren en kastenbouw).  Loop gerust binnen en laat je inspireren. Samen met onze enthousiaste en gedreven medewerkers staan wij je graag te woord. Een hapje en een drankje staan klaar. Dus wees welkom en kom genieten. Tot de 25e januari!

Kom langs en maak kans op een Google Home!