Vacatures PureSolar

Bezoekadres:

John F. Kennedylaan 19F
5555 XC Valkenswaard

Telefoon:

+31 (0)40-7600977

E-mail:

info@puresolar.nl

Website:

https://www.puresolar.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Bouw
Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Nee

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

PureSolar

PureSolar is een Zonnepanelen leverancier voor Zuid-Nederland. We bestaan inmiddels bijna 7 jaar en hebben in die jaren een vaste voet gekregen in de zonnepanelenmarkt in Noord-Brabant en Noord-Limburg.
Naast de particuliere markt, waar we inmiddels een goede bekendheid hebben, zijn we ook op de zakelijke markt actief.
Ook bij de woningbouw zijn we steeds vaker een vaste partner voor projectontwikkelaars en aannemers.

Wij hebben een productgamma in meerdere kwaliteitssoorten (goed, beter en best), waarmee we alle klanten goed kunnen bedienen. We vinden het namelijk belangrijk dat de klant bewust kiest voor een bepaald systeem.

De onderscheidende factor van PureSolar

Wij onderscheiden ons in de zonnepanelenmarkt door te werken met Eigen werknemers (zowel op gebied van adviseurs maar ook op gebied van monteurs).

Wij streven ook voor onze medewerkers naar een goede balans tussen werk en privé. Dat betekent dat onze adviseurs hun eigen agenda beheren. En bij de monteurs vertaalt zich dat terug in de tijd die er voor een montage staat (1 per dag), waardoor onze monteurs de tijd hebben voor net dat beetje extra.

Aan de opleiding van onze medewerkers wordt veel tijd besteed. Intern worden opleidingen verzorgt, maar ook worden door onze medewerkers externe opleidingen gevolgd, waarmee zij een erkend certificaat kunnen behalen. Dit alles doen we om onze medewerkers beter én vollediger te maken in de werkzaamheden die zij elke dag weer uitvoeren.

We bieden binnen, de organisatie door de bediening van meerdere marksegmenten, ook mooie uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.

Het team van PureSolar

PureSolar wordt gekenmerkt als een héél leuk en gezellig team wat een paar maal per jaar samenkomt voor gezellige zaken. De VrijMiBo is een vast onderdeel van de werkweek.Wij blijven zoeken naar uitbreiding van onze montageteams, daarbij denkende aan:
Ervaren monteurs die de opstap willen maken naar 1e Monteur en een montageteam willen leiden, maar ook leerling monteurs die de eerste stappen willen zetten in deze mooie duurzame sector. Ook blijven we voor diverse regio’s uitbreiden met adviseurs.