Vacatures Redie Interieurs

Bezoekadres:

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

Telefoon:

+31 (0)499 573 232

E-mail:

redie@redie.nl

Website:

https://www.redie.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek, Bouw

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (buslijn 142, halte Beerseweg of halte Kempenweg)

Locatie:

Redie Interieurs

Redie Interieurs – ontwerpen komen tot leven

Redie Interieurs realiseert interieurprojecten op maat. Van enkelvoudige projecten tot serieproducties, voor opdrachtgevers actief in o.a. de food, non-food, hospitality en de utiliteitsbranche. Van balie tot kastenwand en van display tot restaurant: Redie Interieurs brengt interieurontwerpen tot leven.

We engineeren, produceren en monteren in huis. Maatwerk, modulair of in serie. Dat doen we met een team van zeer ervaren branchespecialisten en een ultramodern machinepark. We zijn trots op de lange termijn relaties met onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact, korte lijnen, meedenken en gewoon goed werk leveren hiervoor randvoorwaarden zijn.

Na de engineering en de inkoop van de benodigde materialen wordt het interieur geheel in eigen huis (ondersteund door ergonomische hulpmiddelen!) geproduceerd.

Onze cultuur

We hechten veel waarde aan wederzijds respect. Iedereen is gelijkwaardig, welke functie je ook hebt. Deuren staan open en we werken waar mogelijk samen. Niet alleen met elkaar maar ook met onze klanten, architecten, bouwmanagementbureaus, partners en toeleveranciers. Want realiseren is een samenspel, alleen als team leveren we de beste prestaties. Daarom worden ook uitzendkrachten en stagiaires in alle opzichten betrokken. Of het nu gaat om een personeelsfeest, of kwartaal update: iedereen is aanwezig en maakt onderdeel uit van het team. Dit zorgt ervoor dat we ons betrokken voelen, bij elkaar en bij onze klant.

Binnen Redie Interieurs hebben we een groot respect voor het milieu. Zo wordt bij het ontwerp al gekeken naar hergebruik van materialen en wordt zo efficiënt mogelijk gewerkt om onnodig afval te voorkomen.

Ontwikkeling bij 

Wederzijds respect en gelijkwaardigheid zijn ook zichtbaar binnen Redie Interieurs als leerbedrijf. Wanneer je bij ons komt stagelopen, is er eerst een kennismakingsgesprek en rondleiding door het bedrijf. We hebben een speciaal stagebegeleidingsteam om jou bij te staan! Oud-leraar en praktijkopleider Jan verwelkomt je en stelt je voor aan de leermeesters, die zorgen voor de dagelijkse begeleiding, Jan zorgt ervoor dat schoolopdrachten uitgevoerd kunnen worden en dat gesprekken met school vlekkeloos verlopen. Ook als je al langer werkzaam bent bij Redie Interieurs kan jij je blijven ontwikkelen door het volgen van vakopleidingen, korte trainingen of zelfs cursussen in persoonlijke ontwikkeling.

Topteam

Het team van Redie Interieurs bestaat uit 40 medewerkers: o.a. interieurbouwers, engineers, inkopers, administratief personeel en sales medewerkers. Iedereen deelt dezelfde passie voor het vak en zet de schouders eronder om te komen tot het beste resultaat. Inzet die bij Redie Interieurs beloond wordt met goede arbeidsvoorwaarden, een goed salaris en natuurlijk waardering.

Benieuwd naar onze projecten? Zie de Redie ‘Wall of Fame’; samengesteld door onze trotste medewerkers; www.linkedin.com/company/redie-totaalinrichting/

Open Bedrijven Dag

Bezoek Redie Interieurs Oirschot BV tijdens de Open Bedrijven dag van 25 januari 2020 op
De Scheper 217 in Oirschot. Mailadres: redie@redie.nl, telefoonnummer 0499-57 32 32.