Vacatures Sankomij

Bezoekadres:

De Plank 91
5504 EE Veldhoven

Telefoon:

+31 (0)40-2531327

E-mail:

info@sankomij.nl

Website:

https://www.sankomij.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Installatietechniek

Activiteit voor kinderen?

Ja (Een ‘alles is techniek experience’ in een vrachtwagen)

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (Ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja

Locatie:

Sankomij Installatietechniek BV

Van het ketelonderhoud bij een particulier thuis tot de aanleg van verwarming, elektra en sanitair in honderden nieuwbouwwoningen in de regio Brabant en Limburg. Met ruim 50 jaar ervaring gaan ze bij Sankomij Installatietechniek in Veldhoven altijd voor kwaliteit in de breedste zin van het woord.

Die kwaliteit zit ´m niet alleen in de uitvoerende werkzaamheden, maar ook in de manier waarop het personeel bij Sankomij wordt aangestuurd. Het begint al bij de jonge garde; leerlingen kunnen zich via diverse scholingstrajecten aansluiten bij het bedrijf om zo voet aan de grond te krijgen in de installatietechniek. De gedreven buddy’s binnen het bedrijf zorgen voor persoonlijke begeleiding.

De jeugd is de toekomst

Volgens Roland van Bree, Hoofd uitvoering bij Sankomij, is die investering in de jeugd ontzettend belangrijk, want “zij zijn de toekomst.” Wie als leerling zijn best doet en door de selectieprocedure komt, is na het afronden van zijn opleiding verzekerd van een baan binnen Sankomij. “Er zijn jongens die zich binnen zes jaar weten op te werken tot leidinggevend monteur en inmiddels zelfstandig projecten met meer dan zestig woningen afronden.”

Persoonlijke ontwikkeling

Maar niet alleen studenten, ook alle andere werknemers binnen het bedrijf krijgen de tools om hun beroep optimaal uit te oefenen. Roland: “Je kunt als bedrijf wel met de nieuwste technieken werken, maar om kwaliteit te leveren moet je naar je personeel luisteren en hen de mogelijkheid bieden om zichzelf te verbeteren met bijvoorbeeld opleidingen en cursussen.”

Ook zij-instromers zijn welkom

Sankomij biedt ook zij-instromers een kans, ongeacht hun leeftijd. “Heb je hiervoor twintig jaar een ander vak uitgeoefend, maar blijkt dat jouw capaciteiten precies aansluiten bij de functie-eisen van een Werkvoorbereider/Tekenaar? Dan bouwen wij een baan op maat om jouw kwaliteiten heen. Dat werkt beter dan dat je iemand krampachtig in een vaststaande functie probeert te plaatsen.”

Sterk voor statushouders

Het bedrijf zorgt niet alleen voor warmte bij hun klanten, maar draagt ook positief bij aan de maatschappij. “We leiden nu acht statushouders intern op als hulpmonteurs. Sommige jongens hebben huis en haard achtergelaten in hun thuisland vanwege de oorlog, maar bouwen nu bij Sankomij weer aan een nieuwe toekomst. Het is mooi om te zien hoe gelukkig dat ze maakt.”

Enthousiaste en gemotiveerde werknemers

Het mag duidelijk zijn dat erbij Sankomij geen onderscheid wordt gemaakt tussen een leerling, statushouder of projectleider. “Wie je ook bent: wij proberen het beste uit je te halen. Uit ervaring weten wij dat werknemers hierdoor enthousiast en gemotiveerd worden en daardoor ook prettiger met elkaar werken. Onze slogan is niet voor niets: samen sterk, alleen is beperkt.”