Vacatures Solar Crew

Bezoekadres:

Hoofdstraat 5e
5528 AG Hoogeloon

Telefoon:

+31 (0)497 769 025

E-mail:

info@solarcrew.nl

Website:

https://www.solarcrew.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Duurzame Energie

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

Solar Crew

Een energieneutraal Nederland een stapje dichterbij

Wie praat er niet over? Energieneutraal, duurzaamheid, 0 op de meter, slimme energie. Wij bij Solar Crew praten er niet alleen over; we gaan er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Waarom we dat doen?

Nederland heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Wij delen deze ambitie en spelen in het verwezenlijken daarvan graag een voorname rol. We doen dat voor onszelf én vooral ook voor onze toekomstige generaties.

Veel bedrijven en overheidsinstellingen willen net als wij een rol spelen in de verduurzaming van ons land en hun specifieke (werk)omgeving. Daar waar wij beschikken over alle kennis en kunde, is het voor hen stukken lastiger. Waar begin je? Wat is er nodig? Wat zijn de specifieke mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen? Gelukkig zijn wij er. Want wij, wij halen -voor jou- alles uit de zon.

Eisen en normeringen

Als gecertificeerd bedrijf werken mij met- en volgens alle eisen en normeringen die de branche en opdrachtgevers aan ons stellen. Solar Crew beschikt over en werkt volgens de volgende certificaten en normeringen: NEN3140, NEN1010, VCA, ISSO, InstallQ en KVINL.

In de praktijk gaan bestekken van onze opdrachtgevers en projectontwikkelaars vaak veel verder dan de eigenlijke wetgeving. Wat ons betreft een prima ontwikkeling. Wij gaan hier dan ook volledig in mee en conformeren ons aan de hoogst mogelijke standaarden.

Opleidingsprogramma – Solar School

Binnen Solar Crew maak je kennis met ons eigen opleidingstraject (Solar School). Binnen dit traject wordt er op voorhand niet (te) veel van je verwacht. Het gaat ons er vooral om dat we elkaar leren kennen en dat jij een indruk krijgt van het bedrijf en de projecten die we dagelijks realiseren. Als er sprake is van een klik pakken we direct door; je gaat van school naar crew!

Join the crew!

Wie zoekt ze niet? Vakmannen, specialisten, mensen met passie voor techniek.

Dat geldt ook voor Solar Crew. Wat is er dan anders bij Solar Crew? Waarom zou je bij ons willen werken? Simpelweg, het resultaat en effect van het werk dat je oplevert! En natuurlijk ‘vrijheid’. Vrijheid? Ja écht wel! Projecten zijn echt ‘jouw klus’. Máár ook als het gaat om het volgen van cursussen en bijscholing krijg jij van ons alle vrijheid.

Als je bij ons komt werken, ga je aan de slag bij een bedrijf dat sneller groeit dan dat Max Verstappen rondjes kan rijden op Spa-Francorchamps. Jij werkt overigens niet vóór ons, maar mét ons. Want samenwerken zit in ons DNA. Tot slot, draag jij voor 100% bij aan de energiebehoefte van onze klanten en een energieneutraal Nederland. Het spreekt voor zich dat het met de beloning -zowel primair als secundair- wel goed zit. Onze waardering is groot; welkom bij de crew, Solar Crew.