Vacatures Spijkergoed

Bezoekadres:

Meerheide 103
5521 DX Eersel

Telefoon:

+31 (0)497 57 57 57

E-mail:

info@spijkergoed.nl

Website:

http://www.spijkergoed.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Overig

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Gedeeltelijk

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

Spijkergoed

Wij zijn een familiebedrijf met een informele sfeer dat sinds 1993 op de weg actief is en in 2006 is uitgebreid met verkeersmaatregelen op o.a. autosnelwegen.
Met een team van 15 medewerkers plaatsen wij tijdelijke wegafzettingen bij calamiteiten, spoed reparaties en gepland onderhoudswerk aan de wegen, zodat wegwerkers, hulpdiensten, weginspecteurs en bergers veilig kunnen werken.

Open Bedrijven Dag

Veel mensen hebben geen idee wat wij nu precies doen en weten niet wat ons werk inhoudt, daarom open wij op 25 januari onze deuren en presenteren en demonstreren wij ons materieel wat je onderweg tegen kunt komen. Graag vertellen we die dag over ons werk en het bedrijf. Dat als je de volgende keer moet omrijden of in de file staat, herkent wat je op de open bedrijven dag bij ons hebt gezien.  En zeker niet onbelangrijk, wij  hopen ook mensen te kunnen motiveren voor ons vak, zodat jij graag onze nieuwe collega wilt worden.

Werkzaamheden Spijkergoed

Voor calamiteiten zijn we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bemand op onze vestiging. Bij een melding kan direct de eerste chauffeur vertrekken. Afhankelijk van de melding, gaan we verder opschalen. Het kan zijn dat het slechts een rijstrook afsluiting betreft, bijvoorbeeld bij een vrachtauto met pech of kleine ongeval, maar het kan ook een complete wegafsluiting zijn bij grote ongevallen, afgevallen lading, stormschade enz.
Verder plaatsen wij voor onze opdrachtgevers wegafzettingen zodat zij het geplande onderhoud aan de wegen kunnen uitvoeren. Dit begint al weken en soms maanden voor de geplande uitvoeringsdata met de werkvoorbereiding. Wij verzorgen het van afstemming met wegbeheerders, tot afronding op of langs de weg.

Afhankelijk van weginrichting wordt het benodigde materieel ingepland conform de CROW richtlijnen. Een A67 zonder signalering en zonder openbare verlichting vergt ander materieel dan bijvoorbeeld een A58 waar wel signalering en openbare verlichting is.
Om al deze verschillende soorten wegafzettingen te kunnen plaatsen, hebben wij een zeer gevarieerd en uitgebreid wagenpark voor zowel rijbewijs B/E als C/E. Ons wagenpark bestaat o.a. uit botsabsorbers, tijdelijke rijstrook signalering, vrachtauto’s met haakarm systemen, werkbussen met laadbak, gesloten bestelbussen, bakwagens, oprijwagen met minigraver, Service/gereedschapswagens en diverse soorten aanhangwagens o.a. tekst (full-color LED), voor waarschuwings- lichtmast- en actiewagens.

Dit alles… maakt bij ons nooit een dag hetzelfde !

Kom jij kijken?
De koffie en warme chocomelk staan klaar op 25 januari tussen 10:00-16:00.