Vacatures Swabo

Bezoekadres:

Diamantweg 67
5527 LC Hapert

Telefoon:

+31 (0)6 216 03 793

E-mail:

smid2@premiertech.com

Website:

https://www.www.swabo.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja (technisch knutselen, virtual reality en een prijsvraag puzzeltocht)

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Gedeeltelijk

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Nee

Locatie:

Swabo

Wil jij een kijkje komen nemen in de wereld van plaat- en constructiewerk? SWABO B.V., sinds maart 2018 onderdeel van Premier Tech, is specialist in de bewerking van RVS en staal. We produceren machineonderdelen voor de meest uiteenlopende toepassingen, in de loop de jaren steeds meer toegespitst op de industriële klanten. Als het aankomt op het maken van onderdelen voor de machinebouw, hebben wij de expertise in huis voor onder andere verpakkingsmachines, zakvulmachines, palletiseermachines, sorteermachines, persmachines, transportsystemen, weegsystemen en doseersystemen. Op 25 januari 2020 openen wij onze deuren!

Op onze locatie in Hapert (Diamantweg 67, op het Kempisch Bedrijventerrein) vind je onze verschillende productieafdelingen (denk aan zagen, frezen, draaien, lassen, kanten en laseren), een grote assemblagehal en mooie kantoorruimtes. Alle teams onder één dak!

Het SWABO team

Ons team kenmerkt zich door Brabantse gezelligheid en een nuchtere mentaliteit. We zijn doorzetters die samenwerken om mooie producten te leveren en te groeien als team! Door deze groei zijn we continu op zoek naar gekwalificeerd personeel.

Om het teamgevoel te versterken en ook het nieuwe personeel een welkom gevoel te geven worden er jaarlijst gezellige feestjes georganiseerd die gevierd worden met het Premier Tech team in Eersel. Borrels, Pubquiz, Sinterklaasfeest, Christmas Party… De uitblinker is onze PT-Shirt Day – vanuit onze moederorganisatie Premier Tech wordt er wereldwijd op elke locatie een feest georganiseerd waarbij het teamgevoel een flinke boost krijgt. Dit jaar was dit met een uitgebreide BBQ en een live band weer een groot succes!

Ben je nieuwsgierig naar geworden naar SWABO B.V. en haar team? Kom dan langs op 25 januari!