Vacatures TILBOX

Bezoekadres:

John F. Kennedylaan 5
5555 XC Valkenswaard

Telefoon:

+31 (0)40 206 86 88

E-mail:

info@tilbox.com

Website:

https://www.TILBOX.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja (springkussen en mini lasworkshop)

Rondleiding?

Nee (vrije inloop)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Gedeeltelijk

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (buslijn 256, 257, 277, bushalte Leenderweg )

Locatie:

Tilbox

Tilbox, gevestigd in Valkenswaard, is dé leverancier voor opbergruimtes voor trucks en trailers. Al 25 jaar focust Tilbox zich op de  doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de ‘automotive’ sector. Wij produceren zelf en zijn op dit gebied dé specialist

De medewerkers van Tilbox maken het verschil

Tilbox is in het bezit van een indrukwekkend bedrijfspand en een vooruitstrevend hi-tech machine park, desondanks zijn het de circa 55 medewerkers die het échte verschil maken. We zijn trots op onze vakbekwame mensen. Tilbox steunt daarom ook de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar werknemers en biedt hen de ruimte om gerichte opleidingen te volgen. Als ‘Erkend Leerbedrijf’ proberen we voortdurend stageplekken te realiseren. Zowel scholieren als zij instromers worden met open armen ontvangen bij Tilbox.

Omdat Tilbox veel waarde hecht aan het welzijn van haar medewerkers, heeft Tilbox geïnvesteerd in eigen sportfaciliteiten. Werknemers kunnen zelfstandig of onder begeleiding gebruik maken van de faciliteiten.

Onze tienduizenden kisten voor trucks en trailers die we jaarlijks produceren, worden verspreid naar klanten door heel Europa. Tilbox biedt zowel gereedschapskisten, palletwagenkisten, reservewielkisten, brandblusserkisten, accubakken en kleine toebehoren.  Onze kisten worden aangeboden in standaard afmetingen, maar ook voor uniek maatwerk bent u bij Tilbox aan het juiste adres.

Onze medewerkers zijn ruimdenkend en oplossingsgericht. Of het nu gaat om grote aantallen,
specifiek maatwerk of gewenste kistbewerkingen: Alles is mogelijk.

Open Bedrijven Dag

Wij verwelkomen jullie graag op 25 januari voor een bezoek aan ons bedrijf.