Valkenhof

Vacatures Valkenhof

Bezoekadres:

Kempenhof
Antwerpsebaan 3
5554JV, Valkenswaard

Telefoon:

+31 (0)40 2014 035

E-mail:

communicatie@valkenhof.org

Website:

https://www.valkenhof.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Zorg & Welzijn

Activiteit voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

10.30 uur
12.30 uur
14.30 uur

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Ja (bushalte Dommelseweg. Buslijn 317 & 318)

Locatie:

Valkenhof

 

Talenten gezocht!

Wil jij weten hoe het is om te werken bij Valkenhof? Bezoek ons dan tijdens de Open Bedrijven Dag op 25 januari. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, ervaren talenten die het verschil willen maken voor onze bewoners. Heb je nog geen of weinig ervaring, maar wel affiniteit met de zorg? Ook dan zien wij je graag de 25e!

Open Bedrijven Dag bij Valkenhof

We nemen je deze dag graag mee in de wondere wereld van de (ouderen) zorg. Met een infomarkt, rondleidingen, activiteiten met bewoners (voor jong en oud), serious games en vertier voor de allerkleinsten. Zo kun je met eigen ogen zien én horen hoe wij het verschil maken voor onze cliënten. En iedere dag opnieuw samen met hen genieten van kleine geluksmomenten die het leven de moeite waard maken.

Wie zijn wij?

Kleine geluksmomenten geven het leven glans. En het zijn die kleine momenten die er voor onze cliënten zo toe doen. Een grapje, een luisterend oor, een aai over iemands hoofd. Even de wereld van alledag vergeten. Dat is waar medewerkers van Valkenhof iedere dag samen voor gaan. Kleine geluksmomenten delen, op een gastvrije, gemoedelijke en typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat.

Wat bieden we jou?

We vinden verbeteren, ontwikkelen en de ruimte voor ondernemerschap belangrijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid om online te leren, met een keuze uit ruim 120 trainingen. Dit mag volledig naar eigen inzicht, jij hebt de regie over je ontwikkeling. Wil je graag leren hoe je meer werkplezier krijgt, nog vitaler wordt, hoe je om kunt gaan met stress? Of wil je meer leren over teamwork, timemanagement, zelforganiserende teams, mindfullness, omgaan met agressie, zeggen waar het op staat of out of the box-denken? Jij bent aan zet.

Bij Valkenhof krijg je veel verantwoordelijkheid. Zowel in de relatie tot de cliënt als in de relatie tot de organisatie. We zoeken de mix. Tussen autonomie en afhankelijkheid, tussen zelfsturing en aansturing. Daarbij zetten we niet altijd de grote innovatieve stappen. We gaan liever voor kleine stappen die een fundamenteel verschil maken voor onze cliënten. Dat is voor ons zorg met ’n zachte g.