Vacatures Van Besouw

Bezoekadres:

Slibbroek 14
5081 NS Hilvarenbeek

Telefoon:

+31 (0)13 505 32 95

E-mail:

info@vanbesouwslijptechniek.nl

Website:

https://www.vanbesouwslijptechniek.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Nee

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Bushalte doelenstraat met buslijn 142, 143)

Locatie:

Van Besouw slijptechniek

Wij zijn enthousiast om jullie te ontvangen om het werk achter de schermen te laten zien. Dit gaan wij doen door middel van rondleidingen waarbij er verschillende demonstraties worden gegeven van onder andere ultrasoon- en CNC slijpen. We zorgen natuurlijk voor een hapje en een drankje en hopen er een interessante en leerzame dag van te maken.

Van Besouw Slijptechniek

Van Besouw slijptechniek is een echt familiebedrijf in hart en nieren. Wij zouden onszelf omschrijven als specialistisch, informeel en teamwerk. We zijn inmiddels ruim 25 jaar actief binnen de metaalbranche en krijgen geregeld de vraag wat doen jullie nu eigenlijk precies? Om een goed beeld te vormen kun je ons natuurlijk het beste bezoeken maar hierbij een korte omschrijving: tegenwoordig zijn we veelal actief met het bewerken van hardmetaal en keramiek. We hebben verschillende slijpbewerkingen in huis waaronder: rondslijpen, vlakslijpen, universeel slijpen, CNC slijpen en ultrasoon slijpen. Deze bewerkingen worden uitgevoerd door ons vakbekwaam team op verschillende conventionele en CNC gestuurde machines. Daarnaast beschikken we over twee ultrasoon machines waarmee wij uniek zijn in Nederland.

Producten

Het draait bij ons puur om de bewerkingen waarmee wij bijdragen aan het eindresultaat van de klant. Wij maken dus geen eigen producten. Aan de hand van een technische tekening geeft de klant aan wat er moet gebeuren en vervolgens gaan wij aan de slag. De producten die wij zoal bewerken lopen erg uiteen. Dit kunnen producten zijn die in jouw alledaags gebruik voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de wals waarmee meerlaags wc- en tissue papier aan elkaar wordt gewalst of de dop van je fles ketchup. Maar ook producten die ons minder bekend voorkomen en ingezet worden in de industrie. Een aantal van deze producten laten wij graag tijdens de open dag aan jullie zien door middel van demonstraties.

Daarnaast merken wij dat er een aantal vooroordelen bestaan over het slijpvak, welke wij graag uit de wereld willen helpen. Er wordt vaak een stoffige en een wat vuile werkplaats verwacht met staalkrullen op de vloer. Maar niets is minder waar bij ons. Wij werken dagelijks binnen zeer geringe toleranties, iedere duizendste millimeter kan bij ons van belang zijn. Om dit precisiewerk te kunnen realiseren, is het hele bedrijf geklimatiseerd en wordt alles netjes schoon gehouden.

Wij hopen jou nieuwsgierig te hebben gemaakt om eens een bezoek te brengen aan ons tijdens de open bedrijven dag op 25 januari.