Vacatures Van den Borne

Bezoekadres:

John F. Kennedylaan 79
5555 XC Valkenswaard

Telefoon:

+31 (0)40 201 68 66

E-mail:

receptie@vandenborne.nl

Website:

https://www.vandenborne.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Groothandel

Activiteit voor kinderen?

Ja (springkussens en meer)

Rondleiding?

Ja (iedere 15 minuten)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (buslijn 256, 257 en 277, bushalte bedrijventerrein Schaapsloop)

Locatie:

Van den Borne

 

Geschiedenis Van den Borne

De firma Van den Borne werd in 1970, door de ouders van de huidige eigenaren, opgericht in Nuenen. De gebroeders Van den Borne (Van den Borne Beheer) hebben diverse bedrijven zowel in Nederland als in België en Duitsland. Echter geen van deze bedrijven zijn actief in dezelfde branche als Van den Borne (deze bedrijven zijn actief in reinigingstechniek).

Van den Borne is een gespecialiseerde technische groothandel op het gebied van pompen en (druk)leidingsystemen, alsook producten ten behoeve van beregeningssystemen en waterbehandeling. Van den Borne vertegenwoordigt een groot aantal kwaliteitsmerken en beschikt over een modern magazijnsysteem. De kracht van ons bedrijf zit onder andere in het voorraadbeheer; 99% van de in de catalogus vermelde producten zijn uit voorraad leverbaar.

Sinds de verhuizing van het bedrijf naar de John F. Kennedylaan in januari 2019 zijn wij gestopt met de verkoopbalie. Ieder bedrijf kan via onze webshop, e-mail, whatsapp en telefoon een bestelling plaatsen en deze enkele uren later komen afhalen. Uiteraard zijn onze producten ook via de regionale vakhandel verkrijgbaar. Bijvoorbeeld bij de firma Hendriks-Heeren, ook gevestigd op de John F. Kennedylaan, en bij de DHZ-outlet op de Vest in Valkenswaard.

Nieuw bedrijfspand om groei te faciliteren

Het nieuwe bedrijfspand aan de John F. Kennedylaan is een mooie blikvanger, geheel CO2-neutraal (geen gasmeter) met o.a. 908 zonnepanelen en warmtepompen. Het pand is voorzien van twee verticale groene wanden van tien meter hoog en 8 meter breed aan de voorzijde.

Het hele pand is voorzien van airconditioning en alle bureaus zijn geschikt om zowel zittend als staand aan te werken. Door middel van veel plantenbakken en geluidsabsorberende kastenwanden is er een prettig werkklimaat gecreëerd.

Het magazijn (met vloerverwarming) is voorzien van drie laaddocks. Alle apparatuur zoals reachtrucks, heftrucks en pallettrucks zijn elektrisch. Kortom, een werkomgeving waar het prettig en ergonomisch werken is. Onze kantine is een aangename plek om de pauze door te brengen.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de Open Bedrijven Dag 2020!

Tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 25 januari zetten wij onze deuren open voor het publiek van 10.00 tot 16.00 uur. Onze medewerkers laten je graag het bedrijf zien en geven uitleg over de verschillende afdelingen.

Natuurlijk zorgen wij voor iets lekkers bij de koffie en rond lunchtijd serveren we warme worstenbroodjes. Aan het einde van de middag serveren we lekkere hapjes.

Ook aan de kinderen is gedacht dus kom gerust langs met het hele gezin. Er is een springkussen, een ballonnenclown en er is een televisiehoek ingericht.