Vacatures Van Santvoort

Bezoekadres:

De Plank 89
5504 EE Veldhoven

Tweede Bezoekadres:

Waterlinie 1
5658 NA Eindhoven

Telefoon:

+31 (0)40-2531818

E-mail:

personeel@van-santvoort.com

Website:

https://www.van-santvoort.com/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Bouw

Activiteit voor kinderen?

Ja (een vrachtwagen bomvol technische ontdekkingen)

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (bushalte De Plank, buslijn 18)

Locatie:

Van Santvoort Bouw

De bouw is booming. Dat weten ze bij Van Santvoort Bouw uit Veldhoven als geen ander. Het bedrijf werd opgericht in 1924 en is inmiddels uitgegroeid tot dé specialistische woningbouwer in de regio Eindhoven en Tilburg. Van ontwikkeling tot realisatie en van onderhoud tot renovatie: bij van Santvoort weten ze wat werken is.

Terwijl de timmerlieden druk bezig zijn om woningen te realiseren, controleert de uitvoerder de tekeningen van een nieuw te bouwen project. Ondertussen wordt er op kantoor druk gerekend door de calculator en luistert de koperbegeleidster in een persoonlijk gesprek naar de totale woonwensen van de klant.

Vakmensen gezocht

In totaal werken er bij Van Santvoort Bouw gemiddeld zo’n zeventig mensen keihard om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar woonruimte. Daarvoor zijn altijd nieuwe vakmensen welkom. Om ervoor te zorgen dat er ook in de toekomst genoeg bouwlieden zijn, heeft Chris Pijnenburg, HR-manager bij Van Santvoort Bouw, een belangrijk doel: mensen – en met name jongeren – enthousiast maken voor de bouw.

Erkend leerbedrijf

“Ons vak heeft op dit moment niet echt een super imago, terwijl het zo’n mooie branche is. Daarom investeert Van Santvoort Bouw niet alleen intensief in de ontwikkeling en ontplooiing van vast personeel, maar ook zeker in leerlingen. We zijn niet voor niets al een keer genomineerd als erkend leerbedrijf.”

Student als volwaardige collega

Tijdens een werkstage als bijvoorbeeld Allround timmerman werkt een leerling mee aan nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. “Maar we leren zo iemand niet alleen timmeren. Ook leidinggeven, samenwerken, overleggen, plannen en organiseren horen erbij. We behandelen je echt als een volwaardig collega.”

Gastlessen op scholen

Om jongeren nóg jonger enthousiast te maken voor een baan in de bouwsector, gaat het personeel van Van Santvoort Bouw ook langs scholen om voorlichting te geven en worden er met veel plezier gastlessen gegeven. “Je hoort het goed: we zijn met zijn allen echt bezig op de langere termijn.”

Familiare sfeer

Bang om als nummertje te eindigen hoef je bij dit bedrijf trouwens niet te zijn. “Alle Van Santvoort verwanten zijn inmiddels weg uit het bedrijf, maar toch hangt er hier op de werkvloer nog steeds een familiaire sfeer. We hebben regelmatig teambuilding-uitjes waarbij we gaan paintballen of meedoen aan Prison Escape en ja, ook onze leerlingen gaan dan natuurlijk mee.”