Vacatures Ventilair

Bezoekadres:

Kerver 16
5521 DB Eersel

Telefoon:

+31 (0)497 36 00 31

E-mail:

info@ventilair.nl

Website:

https://www.ventilair.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie

Activiteit voor kinderen?

Ja (Speurtocht en een spel)

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 319 of 19, Busstation Eersel)

Locatie:

Ventilair | De ventilatiespecialist

Nederland verduurzaamt in steeds hoger tempo. Dat is goed, het kan immers en – we weten het allemaal – het móet. Met die verduurzaming is wel een nieuwe uitdaging ontstaan: hoe houden we al die goed geïsoleerde huizen, scholen en kantoren gezond en prettig om in te verblijven? Ventilatie speelt hierin een cruciale rol.

Gezonde en comfortabele binnenlucht

Slechte ventilatie leidt tot hoofdpijn, gezondheidsklachten en verlies van productiviteit. Bij Ventilair in Eersel produceren, innoveren en adviseren wij goede ventilatie en daarmee voel je je prettig, scherp en fit!

Wij helpen installateurs snel aan een goed doordachte ventilatieoplossing. We zorgen ervoor dat zij slim en efficiënt kunnen werken aan duurzame, gezonde en comfortabele ventilatie in gebouwen.

Gezamenlijke motivatie

We vinden het belangrijk om te werken vanuit een gemeenschappelijke motivatie. Onze vier kernwaarden zijn daarom de meetlat voor onze keuzes. Dan weten we zeker, dat wat we doen ook past bij wat we belangrijk vinden. Gewoon helder, toch!

Wij zijn deskundig. We zijn een echte ventilatiespecialist, we doen dit al meer dan 30 jaar. We duiken helemaal in de ventilatieopgaven en komen met een goed doordacht en doelgericht advies.

Wij zijn betrokken. We kennen onze klanten goed, hebben echt aandacht voor elkaar en de mensen met wie we werken. We zijn open en gemoedelijk. Net als onze klanten willen we fijn samenwerken, mooie projecten opleveren en bewoners blij maken.

Wij zijn bereikbaar. We hebben er zelf een hekel aan als we eindeloos worden doorgeschakeld, lang moeten wachten op een reactie of allerlei verschillende contactpersonen hebben. Dus doen we dat zelf ook niet als iemand contact met ons opneemt.

Wij zijn innovatief. We zoeken actief samenwerkingen op en we komen met nieuwe inzichten en oplossingen. Meedenken en -werken aan de ontwikkeling van concepten, daarin dagen wij onszelf uit.

Niet zomaar werken

Ventilair is een jong, informeel en groeiend bedrijf. We geloven dat werk en plezier perfect samen kunnen gaan. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt, zich op zijn plaats voelt, zichzelf kan zijn en op een ontspannen manier in een leuke omgeving zijn werk kan uitvoeren.

Bovendien geloven we dat werken in een fijne en ontspannen omgeving ook betere resultaten tot gevolg heeft. Wanneer een werknemer zich prettig voelt op zijn werk, zal hij dit ook naar buiten toe uitstralen en dat vinden wij ontzettend belangrijk. Wij doen niet aan ‘strak in het pak’ en streng en formeel. Wij zijn gewoon onszelf en hebben plezier in ons werk. Dit maakt van ons een gezellig, enthousiast en gedreven team.

Werken en leren – dat kan!

Als Erkend leerbedrijf bieden wij als bedrijf vmbo-leerlingen een leerwerktraject aan, kunnen mbo-leerlingen stage (BOL) bij ons lopen en leiden wij mbo-leerlingen op. Ook bieden wij stages en afstudeeropdrachten met veel persoonlijke begeleiding. We bedenken samen met studenten op maat gemaakte opdrachten die goed bij hun opleidingen en bij ons bedrijf passen.

Kortom, Ventilair is de ventilatiespecialist die als collega naast u staat! Loop gerust binnen op zaterdag 25 januari, wij vertellen er graag véél meer over.