Vacatures VerAutomation

Bezoekadres:

Steenfortseweg 2c
5091 BS Middelbeers

Telefoon:

+31 (0)88 336 77 60

E-mail:

info@verautomation.com

Website:

https://www.verautomation.com/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja

Rondleiding?

Ja

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Gedeeltelijk

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Halte Hoogdijk in Middelbeers. Vanuit daar slechts 3 minuten lopen.

Locatie:

VerAutomation

Staat voor alles wat Industriële Automatisering te bieden heeft.

VerAutomation is in 1996 door Theo Verouden opgericht en is inmiddels specialist op het gebied van industriële automatisering, netwerken en installatietechniek. Met enthousiaste en betrokken werknemers werken we vanuit vestigingen in Middelbeers en Doetinchem voor nationale en internationale klanten. De medewerkers krijgen de verantwoordelijkheid en vrijheid die ze aankunnen. De omgang met elkaar is informeel en gezamenlijk streven we ernaar om mooie resultaten te boeken.

Voor alles is een oplossing.

Waarom werken bij VerAutomation?

Bij VerAutomation zijn er veel mogelijkheden om jezelf persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. We gaan samen kijken waar jouw ambities liggen en vervolgens stemmen we af hoe we daar invulling aan kunnen geven. Het is aan ons om jou hierin te faciliteren en aan jou om hiertoe het initiatief te nemen. Op die manier zorgen we er samen voor dat je aan leuke en uitdagende projecten kunt werken waarin je jouw talenten en ambities kwijt kan. Om dit te bereiken is het zaak dat we open en eerlijk met elkaar in gesprek gaan. Dat vinden wij belangrijk, omdat wij ons goed beseffen dat de medewerkers van VerAutomation echt “het verschil maken”. Zij vormen immers het belangrijkste kapitaal van de organisatie.

Wees welkom tijdens de Open Bedrijven Dag

Onze deuren staan van 10:00 uur – 16:00 uur voor u open, aan het adres Steenfortseweg 2c, te Middelbeers. Onze werknemers van alle afdelingen staan klaar om hun trots aan u te laten zien!

Ook aan uw kinderen wordt deze dag gedacht.