Vacatures VMB Automation

Bezoekadres:

Lange Voren 20
5521 DD Eersel

Telefoon:

+31 (0)88 681 00 00

E-mail:

info@vmbautomation.com

Website:

https://www.vmbautomation.com/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Productie & Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja, interactieve spiraal

Rondleiding?

Nee

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Ja

Parkeergelegenheid:

Ja

Bereikbaar met OV:

Halte: Eersel, Bospoort. Hiervandaan is het 800 meter lopen tot onze vestiging.

Locatie:

VMB Automation

Innovatie. Teamwork. Betrokkenheid.

Werken bij VMB Automation betekent werken voor een professioneel, innovatief bedrijf met een informele cultuur. Wij ontwikkelen hard- en software voor besturingstechniek voor klanten over de hele wereld. Alle (deel)processen voeren we uit in eigen huis. Onze mensen zijn (mede)verantwoordelijk voor het succes.

Het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en onderscheidt zich daarmee nadrukkelijk van de grotere partijen in de markt. Met name het complete plaatje, tegenwoordig Smart Industry genoemd, spreekt klanten aan.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de maritieme sector, on- en offshore sector, olie- en gassector, agro- en foodsector en watermanagement.

Zo bedenken en realiseren wij oplossingen voor waterzuiveringen, interne transportsystemen, Sigarenmachines, complexe liften, LNG systemen, bruggen-en sluizen, oplossingen chemische plants. Of denk bijvoorbeeld aan productieautomatisering in fabrieken (MES), toegangscontrole op haventerreinen of een besturing van een tomatensorteerder. Kortom, wij zijn in veel markten thuis.

VMB Automation

Bij ons sta jij, als werknemer, centraal. Daarom zorgen we onder andere voor een veilige (werk)omgeving en voorzien je van alle middelen om je werk goed te kunnen doen. Verder zijn wij flexibel rondom werktijden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om 4 x 9 uur te werken. Daarnaast gaan we regelmatig met je in gesprek over scholing en je wensen voor de toekomst. Heb je wensen of ideeën? Vertel ze gerust want ook daar is ruimte voor. Is er iets te vieren? Dan merk je dat meteen. Het VMB team is hecht, ambitieus en enthousiast. Naast hard werken wordt er veel gelachen. Sommige collega’s zien elkaar ook buiten werktijd. Wij zien het zo: als jij het naar je zin hebt, dan hebben onze klanten dat uiteindelijk ook.

Naast aandacht voor onze mensen en klanten, is duurzaamheid ons ding. Wij realiseren onze projecten zo duurzaam mogelijk met aandacht voor Planet, People en Profit. Het hechte team van collega’s maakt het nog beter: plezier, passie en professionaliteit. Ook is VMB een erkend leerbedrijf. En om de hoogste kwaliteit te waarborgen, is VMB Automation ISO 9001, ISO14001 en UL gecertificeerd. Ook zijn alle medewerkers NEN3140 en VCA-gecertificeerd.

Open Bedrijven Dag

Omdat VMB flink groeit, zijn we op zoek naar gedreven, flexibele en gezellige collega’s. Zijn we op zoek naar jou? Ga naar onze website en kom gezellig naar de Open Bedrijven Dag op 25 januari 2020. Een persoonlijke ontmoeting werkt het beste als je echt met elkaar in contact wilt komen.

De koffie en worstenbroodjes  staan klaar, tot dan!