Vacatures Westerveld

Bezoekadres:

Elskenakker 1
5571 SK Bergeijk

Telefoon:

+31 (0)497 541 003

E-mail:

info@westerveldinstallatietechniek.nl

Website:

https://www.westerveldinstallatietechniek.nl/

Openingstijden tijdens Open Bedrijven Dag:

10:00 uur – 16:00 uur

Sector:

Techniek

Activiteit voor kinderen?

Ja (springkussen & spelletjes)

Rondleiding?

Ja (doorlopend)

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:

Gedeeltelijk

Parkeergelegenheid:

Ja (ruimschoots)

Bereikbaar met OV:

Ja (Buslijn 318, 272, bushalte Loo)

Locatie:

Westerveld Installatietechniek

Westerveld Installatietechniek is een jong en dynamisch bedrijf in de Kempen. Geen standaard installatiebedrijf, maar een bedrijf met een moderne en vooruitstrevende visie. Wij houden van aanpakken en vooruitgaan, niet stilstaan.

We staan voor kwaliteit, vakmanschap en service.

Onze werkveld is breed…

Niet alleen het standaard loodgieterswerk maar ook verwarming, sanitair, badkamerrenovaties en nieuwbouw met duurzame en energiebesparende installaties.

Warmtepomp? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gecertificeerde en door de overheid erkende installateur. Dankzij jaren ervaring en honderden uren projectontwikkeling, kunnen we je een breed productassortiment met moderne en energiezuinige warmtepompen aanbieden. Voor elke woning een prefect binnenklimaat.

Dus…wil je werken in een bedrijf met gave projecten, studie- en doorgroeimogelijkheden en een goed salaris, dan moet jij bij ons zijn!

Of….ga je bouwen of verbouwen of ben je gewoon nieuwsgierig; kom met de hele familie naar ons bedrijf.

Open Bedrijven Dag

Heb je altijd al willen zien hoe een grondboring t.b.v. een warmtepomp gaat of zou je wel eens een waterleiding in elkaar willen zetten? Je kunt het live meemaken. Er zullen die dag nog diverse andere demonstraties zijn m.b.t. duurzaam bouwen. Medewerkers van Westerveld en ook van samenwerkende bedrijven zullen jullie te woord staan gedurende deze dag. De experts aan het woord! Wil je dus wat inside information en een kijkje achter de schermen nemen, save the date en kom 25 januari naar ons bedrijf. We zijn aanwezig van 10.00 uur – 16.00 uur.

Wij zorgen tevens voor een drankje en een hapje! We zullen de kids ook zeker niet vergeten. Er zijn die dag super leuke, innovatieve spelletjes, een springkussen en diverse lekkernijtjes voor de kleintjes!

Dus loop eens bij ons binnen. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Westerveld Installatietechniek. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen contact met je op!

Daarom(!) moet jij zeker komen.
Wij hebben er nu al zin in. Jij ook?

Hou ook onze Facebook pagina in de gaten voor meer info.

Tot dan!