Image module
25 januari 202010:00 tot
 16:00 uur

Onze regio barst van de bedrijven die elk hun charme, hun verhaal en hun kracht hebben. Als producent of dienstverlener, maar zeker ook als werkgever zijn ze interessant. Ambachten, innovaties en kwaliteit, de Kempen heeft het! Tegelijkertijd weten weinig mensen wat er achter de bedrijfsdeuren gebeurt. De Open Bedrijven Dag van 25 januari maakt het bedrijfsleven zichtbaar. In de eerlijkste vorm, zoals het is.

Laat jezelf en je hele familie dus verrassen met een gezellig dagje uit.

Powered by:
Image module

WAT IS DE OPEN BEDRIJVEN DAG?

De Open Bedrijven Dag is een uitje voor het hele gezin. Op zaterdag 25 januari (10:00 - 16:00) kun je een exclusief kijkje achter de schermen nemen bij zo’n 50 bedrijven in de regio. Achter de bedrijfsdeuren worden vaak de mooiste dingen gecreëerd die de hele wereld rondgaan. Beleef gedurende de dag bijvoorbeeld het unieke maakproces van deze producten of ga op jacht naar carrièrekansen.

WELKE BEDRIJVEN DOEN ER MEE?

Ook dit jaar doen zo’n 50 bedrijven mee aan de Open Bedrijven Dag. Deze bedrijven variëren van zorg tot techniek en van e-commerce tot kleine startende ondernemers. Op de pagina van deelnemende bedrijven zie je welke bedrijven er mee doen. Klik op het landkaartje hiernaast voor de bedrijven of lees het online magazine om erachter te komen wat je die dag allemaal kunt zien.

Deelnemende bedrijven

IS DE OPEN BEDRIJVEN DAG LEUK OM MET KINDEREN TE BEZOEKEN?

Jazeker! De meeste bedrijven hebben activiteiten voor de kinderen. Dit kun je zien door naar de deelnemerspagina’s te gaan en te letten op de infokolom. Hierin staat exact of en wat een bedrijf organiseert voor de kinderen. Zijn de kinderen iets ouder? Ook dan is de Open Bedrijven Dag een leuk uitje. Zo kunnen ze zich alvast oriënteren op het beroepenveld en hun eigen toekomst.

HOE ZIE IK OF HET BEDRIJF OOK VACATURES HEEFT?

Onder het logo van elk deelnemend bedrijf op de deelnemerspagina bevindt zich een knop richting hun vacatures. Staan op deze pagina vacatures die jou interesse wekken? Bespreek ze dan tijdens de Open Bedrijven Dag of solliciteer achteraf eenvoudig via Werken in de Kempen.

WAAROM MOET IK DE
OPEN BEDRIJVEN DAG BEZOEKEN?

‘HET ECHTE WERK’.

Jongeren moeten in hun vroege jaren al een beroepskeuze maken. Hoe kunnen we verwachten dat ze een goede keuze maken als ze nooit een werkplaats of bedrijf van binnen hebben gezien?
Tijdens de Open Bedrijven Dag hebben jongeren de unieke kans om kennis te maken met verschillende vakken, ambachten en werkomgevingen. Maak er gebruik van! En wie weet hou je er een bijbaan, vakantiebaan of stage aan over!

LOKAAL IS HET NIEUW INTERNATIONAAL.

Je zit al jaren op je plek en er is geen reden om te wisselen van baan. Toch is het interessant om eens te kijken wat er in de nabije omgeving nog meer gebeurt in jouw vakgebied. Als vakman of -vrouw maar ook als werknemer. Grijp je kans om totaal vrijblijvend rond te kijken bij interessante en lokale werkgevers.

LAAT JE VERRASSEN.