Open Bedrijven Dag 2020

Aanmelden bedrijven 2020

De Kempische arbeidsmarkt staat op springen. Om bedrijven effectiever te laten werven, organiseert Werken in de Kempen een Open Bedrijven Dag op zaterdag 25 januari. Werkgevers zetten massaal de deuren open, Werken in de Kempen zorgt dat heel de Kempen uitloopt.

Het doel

De Open Bedrijven Dag is dé gelegenheid voor mensen om drempelloos binnen te lopen bij interessante bedrijven, een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken. Het is de kans voor werkgevers om zich te presenteren en mensen te interesseren voor het vak of het bedrijf, zowel op korte als lange termijn. Samenwerkingen of dienstverbanden kunnen er zomaar geboren worden.

Waarom?

Daarom:

PRODUCT IN DE KIJKER.

Wijk eens af van de normale promotie en laat de buitenwereld zien wat je écht in huis hebt. Hoe kan dat beter dan de deuren van je bedrijf wagenwijd open te zetten? Zorg dat mensen weten wat je doet én hoe je dat doet. Grijp die kans om een ‘top of mind’ positie te creëren!

EMPLOYER BRANDING.

Niet iedereen vindt het prettig om op te vallen. Laat geïnteresseerden anoniem kennismaken met jouw bedrijf. Niet alleen werkzoekenden komen kijken, ook nieuwsgierige aagjes komen even langs. Dit zorgt voor een groot bereik, meer fans en daardoor een grotere exposure. Zij gaan allemaal rondvertellen hoe tof jouw bedrijf is. Daar wil je toch werken!

BOOST IMAGO & NAAMS­BE­KEND­HEID.

Je bedrijf in de schijnwerpers zetten geeft mogelijkheden. Wil je het imago versterken? Heb je een jubileum te vieren? Wil je vooroordelen over de sector de wereld uit helpen? Of misschien meer transparantie creëren? Laat mensen je merk beleven en laat hen met een positief gevoel de deur uit lopen. De eerstvolgende keer wordt jouw bedrijf genoemd op het feestje van ome Kees.

TOPPERS TREKKEN.

Op zoek naar nieuwe werknemers? Of een back-upbestand met uitblinkers opbouwen? De Werken in de Kempen Open Bedrijven Dag geeft geïnteresseerden de kans op een laagdrempelige manier kennis te maken met jouw bedrijf. Zet jouw beste medewerkers in om te vertellen hoe leuk het is om bij jouw bedrijf te werken!

Basispakket Open Bedrijven Dag

Mediumpakket Open Bedrijven Dag

Premiumpakket Open Bedrijven Dag

VIPpakket Open Bedrijven Dag

Maximaal 1 pakket per bedrijf. Wil je een extra vestiging laten vermelden? Dit is mogelijk, neem contact op.

Twijfel je nog?

Bezoek een informatiebijeenkomst!

Wil jij het succes van dit evenement niet aan je neus voorbij laten gaan, maar weet je nog niet goed wat je kunt verwachten? Kom dan zeker even naar de informatiebijeenkomst bij jou in de buurt, of neem contact op: 0497-21 00 26 of events@werkenindekempen.nl.

Infosessie 9

22 oktober 2019 om 16:00 uur
 • Hapert
 • Locatie: Werken in de Kempen
 • Oude Provincialeweg 68, 5527 BR
  Hapert
Aanmelden infosessie

prijzentabel Open Bedrijven Dag 2020

Aanmelden bedrijven 2020

Wij zorgen voor de promotie naar de dag toe

Jullie pakken door op de dag zelf.

Voor de promotie naar de dag toe hebben wij, afhankelijk van het pakket, tekst en beeld nodig waarmee wij jouw bedrijf origineel en pakkend kunnen promoten. Hoe uitgebreider het pakket, hoe creatiever en opvallender wij uit kunnen pakken!

Verder vooral je bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk presenteren.

Dingen om aan te denken voor een onvergetelijke Open Bedrijven Dag:

 • Iets leuks voor de kids?
 • Rondleidingen?
 • Goodiebags?
 • Demonstraties?
 • Workshops?
 • Lekkernijen?
 • Voldoende parkeergelegenheden?

En ga zo maar door…

Vragen?Meer info?Opmerkingen?Complimentjes?

Bel 0497-21 00 26 of mail events@werkenindekempen.nl